MatracOrszág a jó matrac szakértője!

SzállodáknakSzállodáknak HátfájósoknakHátfájósoknak GyerekeknekGyerekeknek KényelemesKényelemes Súly alapjánEgyedi keresés

Köszönjük kedves látogatását és egyben üdvözöljük

Magyarország egyik legnagyobb Matrac és Ágy Webáruházában

a MatracOrszág Kft. weboldalán!

Referenciák
Referenciák

Kiemelten ajánlott termékek
Friss termékeink
Optimum Universale Soft hideghab matrac -20%
61.049Ft. 48.839Ft. -tól

Memory Star - memory matrac -30%
80.768Ft. 56.538Ft. -tól

Memory Holiday - memory matrac - kókuszmatrac -15%
Matracország sikertermékei
BabyMixxx memory gyerekmatrac -20%
35.433Ft. 28.346Ft. -tól

BabyUniversal Multi latex gyerekmatrac -20%
32.004Ft. 25.603Ft. -tól

Matracvédő -15%
7.376Ft. 6.270Ft. -tól

Néhány gondolat az egészséges alvásról:

Vitalitásunk, egészségünk megőrzésében a regenerálódásnak, a megfelelő, valóban pihentető alvásnak éppoly fontos szerepe van, mint az egészséges táplálkozásnak, vagy a rendszeres testmozgásnak. Miként életvitelünk és étrendünk, úgy hálószobánk kialakítása is bizonyos fokú tudatosságot igényel, ezért matracvásárlás előtt érdemes áttekinteni az egészséges pihenés szabályrendszerét.  A pihentető, egészséges alvás alapvető anatómiai feltétele, hogy a fekhely vagy a matrac a komfortos testbefogadás, testkontúr követés mellett megfelelő gerinc alátámasztást biztosítson. Ideális esetben oldalt fekvő helyzetben gerincoszlopunk megtartja egyenes, hason vagy háton fekve pedig megtartja homorú és domború alakját. Azaz ideális gerinc alátámasztás esetén testünk tartóoszlopa megőrzi természetes alakját, és minthogy a tartó funkciót éjszaka fekhelyünk látja el, a gerinc mellett futó izomzat elernyedten pihenhet. Mindeközben a fekhellyel - matraccal érintkező testfelületünknek egy puha, komfortos befogadó közegre van szüksége.

A legfontosabb elvárás, hogy ne alakuljanak ki a testfelületen magas nyomású pontok, hiszen ezekben a régiókban a nyomás hatására akadályozottá válik a vér és nyirokáramlás, ami zsibbadást, gyakori forgolódást, azaz nyugtalan alvást eredményez. Könnyű belátni, hogy mindezeket a kívánalmakat csak egy személyre szabott fekhely vagy matrac képes maradéktalanul teljesíteni, éppen ezért testsúlyunk, mekkora súlyt kell megtartania a fekhelynek, testalkatunk és leggyakoribb alvási pózaink, hol vannak testünkön azok a zónák, ahol magas nyomású pontok alakulhatnak ki alapján válasszunk matracot!

Az elmúlt évtizedben a minőségi hálószobai termékek gyártói sokat tettek az egészséges alvásközeg megteremtéséért. Számtalan olyan matracon belül és kívül felhasznált anyag van, amely természettől örökölten atkaűző és/vagy baktériumölő tulajdonsággal rendelkezik. Emellett számos olyan szerkezeti megoldás is elterjedt, amely a matractestben folyamatos légáramlást vagy átszellőzést eredményez, így a modern matracokban már nem alakul ki meleg, nedves, nyirkos közeg, ami az egyik leggyakoribb allergén, a házi poratka elszaporodásának kedvez. A megfelelő klíma természetesen alvásunk minőségében is fontos szerepet játszik.A matrachuzatok között „intelligens” jelzővel illetett típusok például olyan alapanyagokat és technológiákat alkalmaznak, amelyek az emberi test környezetének hő- és nedvességszabályozását is ellátják, sőt, gondoskodnak a megfelelő aromaterápiás kényeztetésről is. Bizonyos helyzetekben testünk a megszokottól eltérő gondoskodást igényel. Időszakos gerinc- vagy ízületi bántalmak esetén, de hölgyeknél akár a várandósság hónapjaiban is megváltozhat a test fekvéskomfort igénye, azaz állapottól függően ilyenkor keményebb vagy puhább fekhelyet, matracot igényel. Ezekben az időszakokban segítségünkre lehetnek az ún. topperek vagy fedőmatracok, amelyekkel a fekvő felület keménysége hatékonyan befolyásolható. (Azonban a közhiedelemmel és reklámokkal ellentétben egy pár centi vastag fedőmatrac alkalmazásával a rossz, kigödrösödött fekhely nem javítható!). Abban az esetben, ha mozgásszervi-, ízületi problémái állandósulnak, esetleg már túlesett a műtéti beavatkozáson, az ideális fekhely paramétereiről minden esetben kérje ki kezelőorvosa véleményét! Ne kísérletezzen, ne az internetről szerezzen csak információkat: az igények esetenként eltérőek lehetnek! (Pl. gerincprobléma esetén van olyan páciens, akinek a kifejezetten stabil alátámasztás és kemény matrac, és van olyan, akinek a dinamikus alátámasztást biztosító íves ágyrács és közép kemény matrac ajánlott.)

MatracOrszág Webáruház 
Prémium matracok rendelése, egyedi méretben való gyártása. Országos és külföldi szállítás. Ágyak, Boxspring ágy, Matrac, Matracok óriási kínálatban ! Matrac webáruházunk 0-24 órában várja Önt.

 

matrac, matrac rendelés, matrac webáruház, matrac, matracok, ágybetét, ágymatrac, ágy, ágyak, bükkfa ágy, boxspring ágy, franciaágy, ágyrács, biomatrac, gyógymatrac, gyapjútakaró, győr, budapest, sopron, szeged, debrecen, pécs

A MatracOrszág Webáruház üzemeltetője: MatracOrszág Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
9141 Ikrény Ibolya utca 15. ( Győrtől 5 km-re az 1-es útról könnyen megközelíthető )
Itt van lehetőség a megrendelt termékek személyes átvételére és előre történő időpont egyeztetés után termékeink mintáinak és a készleten lévő termékek megtekintésre !

A megrendelést követően 24 órán (max 48 órán) belül munkatársunk emailban vagy telefonon felveszi Önnel a kapcsolatot és egyeztet a megrendelés és a szállítás részletes adatairól.
A fenti címen a MatracOrszág Kft székhelye és raktára található.

Adószám: 23116216-2-08

Számlaszám: 11737007-20739980

Cégjegyzékszám: 08-09-021162

a

A MatracOrszág Webáruházból való semmilyen képanyag illetve írásos dokumentáció
letöltéséhez, engedély nélküli felhasználáshoz nem járulok hozzá!
Ezzel kapcsolatban minden jogot fenntartok! ©