BELÉPÉS
Felhasználónév:
Jelszó:
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
Az Ön bevásárlókosara üres!
BEVÁSÁRLÓKOSÁR
Az Ön bevásárlókosara üres!
Matracország Webáruház
Látogatók összesen: 2373372, online: 14
Matracaink egészségpénztárra elszámolhatóak!
Ausztrál bárány gyapjú
-20 %
6437 Ft-tól
vagy
21,13 €-tól
Ausztrál bárány gyapjú / bambu
-20 %
6389 Ft-tól
vagy
20,97 €-tól
Ausztrál bárány gyapjú / marina
-20 %
7315 Ft-tól
vagy
24,01 €-tól
Kashmír kecske gyapjú
-20 %
8860 Ft-tól
vagy
29,08 €-tól
Merinoi birka gyapjú
-20 %
6063 Ft-tól
vagy
19,91 €-tól

MATRACOK - ÁGYAK BOMBA ÁRAK ! MATRACORSZÁG ! MINŐSÉGI MAGYAR GYAPJÚTAKARÓ WEBÁRUHÁZ !
 

GYAPJÚTAKARÓ - GYAPJÚ GARNITÚRA - GYAPJÚ DERÉKALJ - GYAPJÚ PÁRNA 

A  Kasmír gyapjú, állati eredetű textilrost, amelyet a kasmírkecske pehelyszőréből nyernek és speciális gyapjak közt tartanak számon. A merinoi gyapjú, ausztrál igen finom gyapjút adó juh fajta szőréből készül, ami puha, rugalmas és jó légáteresztő.  
A kényelem a frissesség és a klíma az amit gyapjú termékeink nyújtanak Önnek. Az ausztrál bárány gyapjú a kis állat első nyírásából származó gyapjú, selymesebb a szőre,  mint a felnőtt birka gyapja. 

A gyapjú - a természet ajándéka !
Évezredek óta használják az emberek az állati szőröket, gyapjúkat ruházatuknak, takaróknak. 
A műanyagok előretörése sem tudta kiszorítani az emberekből a természetes anyagok szeretetét. 
Miért? Mit nyújt Nekünk ez az anyag, a GYAPJÚ?
Jó légáteresztő képességű, hő kiegyenlítő tulajdonsága optimális.
Általában amikor lefekszünk, betakarózunk "egy" takaróval, amely nem engedi át a levegőt./pl toll,műszál/. Testünk hőmérséklete 36C°, a szobáé jó esetben 18-2o°C/nyáron több is lehet!/
Mi történik éjszaka? A takarónkat felfűtjük 36C°ra, majd mivel a felesleges hő nem tud eltávozni, izzadni kezdünk, és ki-be takarózunk. Tudományos megfigyelés szerint éjjel ezt 30-40-szer tesszük meg. Kitakarózáskor pedig a hideg, 20C°os levegőt ráengedjük a takaró alatt megizzadt testünkre. Ezek után nem meglepő, hogy rheuma alakulhat ki, az ízületi fájdalmak erősödnek... 
DE MI TÖRTÉNIK A GYAPJÚTAKARÓ HASZNÁLATAKOR? 
A gyapjú átszellőzik, átengedi a hőt és így, forgolódás, ki-be takarózás nélkül nyugodtan alszunk. Ezzel energiát nyerünk! Emiatt a megelőző tulajdonsága miatt hívják a gyapjútakarókat rheuma takaróknak! 

Nedvszívó képessége jelentős 
Súlyának 33 %-át képes a gyapjú nedvességgel felszívni, úgy hogy az száraz érzetet adjon. Mi ennek a jelentősége? Testünk párologtat éjjel is, tapasztalataink szerint a férfiaké erősebben mint a nőké. A gyapjútakaró beszívja a nedvességet, és le is adja, elpárologtatja. Ezért lehet vastag gyapjútakaróval nyáron is kellemes száraz ágyban aludni. 

Kellemes klímájú 
Egy pamut lepedő szobahőmérsékleten hideg tapintású. Próbáljuk ki ezt gyapjú alsótakaró, derékalj esetén! Tapasztalni fogjuk a kellemes klímáját. Testünknek nem azzal kell elfoglalnia magát, hogy testhőmérsékletünket megfelelőre fűtse fel, így ismét energiát takaríthatunk meg a gyapjútakaróink használatával. Ajánlatos kellemes klímája és nedvszívó képessége miatt a takarókat derékajakkal együtt használni. Mint egy gyapjúburok, úgy vesz körül minket a két takaró és fejti ki jótékony hatását! 

Higiénikus-mivel mosható 
Néhány szót a már sokunk által megismert tényről, hogy allergiát vált ki a por, a porban lévő poratka, illetve a poratka által kiválasztott anyagok. A gyapjútakarók helyes ápolásával és kímélő mosásával meg tudjuk teremteni a higiénikus környezetet ágyunkban is.
 

Minden gyapjútakarónk és gyapjúgarnitúránk  egészségpénztárra  elszámolható! 
A Gyapjútakarók  52 féle méretben vagy teljesen egyedi méretben is rendelhetők!  
A Gyapjútakaró garancia 1 év jótállás ! 
Országos kiszállítás akár 1 hét alatt.
 

A MatracOrszág Webáruház kínálatában szerepel:  ágyrács, ágytakaró, memory fedőmatrac, latex topper, memory utazómatrac, Ausztrál bárány gyapjútakaró, Ausztrál bárány gyapjúgarnitúra, mosható matrachuzat, mosható matracvédő, ergonómiai memory párna.

Látogassa meg Matracország Webáruház a ShopMania weboldalon Matracország Árgép
Minden jog fenntartva ©